Социални Мрежи

Акай Бери Комплекс - 6 активни съставки

-28%
Промо
22,20 лв. 31,08 лв.
Спестявате: 8,88 лв.
  • Марка: Nutra Best
  • Кат. номер: SKU9107
В наличност
Опции за покупка
- +
добави в количката
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Сподели:

Плодът ACAI: Известен като суперхрана, ACAI естествено съдържа антиоксиданти, витамини В1, В2, В3, Е и С, фосфор, калций, калий, фибри, протеини и омега мастни киселини.

АФРИКАНСКО МАНГО: Irvingia gabonensis (IG) е латинското наименование на дървото, отглеждано в Централна и Западна Африка, което дава плод, подобен на манго и е с прякор африканско манго, диво манго, дика орех или манго от храст. AFRICAN MANGO съдържа високоразтворими фибри, които отчитат предполагаемите му метаболитни ползи.
МАЛИНОВ КЕТОН: Малиновият кетон е естествено фенолно съединение, което е отговорно за небесния аромат на червени малини. Докато проучванията все още се провеждат, изследователите смятат, че Raspberry Ketone може да осигури метаболитна подкрепа.
Акай Бери
Aкай Бери има уникален хранителен профил на плод, тъй като плодът е малък с високо съдържание на полезни мазнини и ниско съдържание на захар.

Ползи от приема на акай бери:

Зареден с антиоксиданти.

★ Подобрят нивата на холестерола.

★ Засилва мозъчната функция.

★ Възможен е антираков ефект.

КАЧЕСТВО, НА КОЕТО МОЖЕ ДА РАЗЧИТАТЕ: HACCPанализ и програма за мониторинг на критичните контролни точки е интегрирана в производството на Nutra Best. Всички продукти се произвеждат при стриктно спазване надобрите производствени практики. Ние използваме самонаучно тествани първокласни съставки в нашите добавки, за да гарантираме, че използваме само съставки, които сабезопасни, чисти и натурални.

Плодът ACAI: Известен като суперхрана, ACAI естествено съдържа антиоксиданти, витамини В1, В2, В3, Е и С, фосфор, калций, калий, фибри, протеини и омега мастни киселини.

АФРИКАНСКО МАНГО: Irvingia gabonensis (IG) е латинското наименование на дървото, отглеждано в Централна и Западна Африка, което дава плод, подобен на манго и е с прякор африканско манго, диво манго, дика орех или манго от храст. AFRICAN MANGO съдържа високоразтворими фибри, които отчитат предполагаемите му метаболитни ползи.
МАЛИНОВ КЕТОН: Малиновият кетон е естествено фенолно съединение, което е отговорно за небесния аромат на червени малини. Докато проучванията все още се провеждат, изследователите смятат, че Raspberry Ketone може да осигури метаболитна подкрепа.
Акай Бери
Aкай Бери има уникален хранителен профил на плод, тъй като плодът е малък с високо съдържание на полезни мазнини и ниско съдържание на захар.

Ползи от приема на акай бери:

Зареден с антиоксиданти.

★ Подобрят нивата на холестерола.

★ Засилва мозъчната функция.

★ Възможен е антираков ефект.

КАЧЕСТВО, НА КОЕТО МОЖЕ ДА РАЗЧИТАТЕ: HACCPанализ и програма за мониторинг на критичните контролни точки е интегрирана в производството на Nutra Best. Всички продукти се произвеждат при стриктно спазване надобрите производствени практики. Ние използваме самонаучно тествани първокласни съставки в нашите добавки, за да гарантираме, че използваме само съставки, които сабезопасни, чисти и натурални.

Характеристики
Състав и повече информация
НАССР - Сертификат
Доставка и Плащане
Характеристики +
Количество
60 капсули
Вид
Капсули
Дозировка
1 капсула дневно
Начин на прием
Веднъж на ден
Опаковка за:
60 дни
Страна на произход
Великобритания
Състав и повече информация +

Състав:
L-карнитин тартарат 150 mg
Малинов плодов екстракт 10:1
от 50 mg еквивалент на 500 mg
Зелен чай екстракт 12:1
от 41.67 mg еквивалент на 500 mg
Витамин В3 17.83 mg
Африканско манго 10:1
от 10 mg еквивалент на 100 mg
Acai 20:1 Екстракт
от 12.5 mg екстракт еквивалентен на Acai 250 mg
----------------------------------------------------
Допълнителна информация:
Хранителна добавка
Не замества разнообразното хранене
Да не се превишава максимално допустимото количество за дневен прием
Да се съхранява на място недостъпно за деца
Посъветвайте се с лекар преди употреба по време на бременност или кърмене
----------------------------------------------------

 

НАССР - Сертификат +

HACCP - АНАЛИЗ НА ОПАСНОСТИТЕ И КОНТРОЛ НА КРИТИЧНИТЕ КОНТРОЛНИ ТОЧКИ HACCP Безопасността на храните е от изключителна важност за общественото здраве, която се осигурява с въвеждането на ефективни НАССР системи. Какво е HACCP? • HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, което в превод означава "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки". Критичните точки са точки от технологичния цикъл на храните, в които има вероятност да се появят биологични, химически и физически опасности, които да окажат негативно въздействие на храните и човешкия организъм. Критичните точки за контрол трябва да се управляват, с цел задържане нивото на опасността, нейното намаляване или елиминиране. • HACCP е научно обоснован и систематичен подход. НАССР системата има изключително превантивен характер, свързан с предотвратяване на рисковете от замърсяване на храните и намаляване вероятността от тяхната поява. • В основата на изискванията на HACCP са залегнали принципите на Codex Alimentarius. Публикациите на Codex Alimentarius, съдържащи препоръки, касаещи безопасността на храните, които са включени в законодателствата на страните членки на ЕС. Като общ документ е разработена директива 93/43/EEG на Съвета на Европа, която е базирана на указанията на Codex Alimentarius. • Успешното приложение и внедряване на НАССР система е в тясна зависимост от добре специфицирани, документирани и напълно функциониращи програми за хигиена на храната, основани на изискванията на Codex Alimentarius. • Обхватът на приложение на HACCP системите, покрива цялата хранителна верига – от първичното производство (на плодове, зеленчуци, животни и други за човешка консумация), през производство, транспортиране, съхранение, дистрибутиране, търговия, опаковане и преопаковане, сервиране, до крайната консумацията на храната от човека. Следователно HACCP системите са приложим за всички звена от хранителната верига, както и такива които произвеждат опаковки за хранителни продукти, препарати за почистване и дезинфекция за хранителни обекти, храни за животни и препарати за растителна защита. Принципи на системата НАССР HACCP се базира на седем основни принципа: 1. Анализ на опасностите Определяне на всички потенциалните опасности, свързани с отделните етапи на технологичната преработка на храните, анализ на опасностите и оценка на риска от тях, обсъждане на контролни мерки. 2. Определяне на Критичните Контролни Точки или CCP (Critical Control Point) Определяне на точките, в които вероятността от поява на опасност, оказваща влияние на човешкия организъм, изисква допълнителна намеса за предотвратяване на риска, свеждане до минимум или елиминиране на вероятността от появата на опасност. 3. Определяне на критична граница и въвеждането й Критичната граница е прагова стойност на критерий, която разделя приемливата от неприемливата стойност на дадена опасност. Определената критична граница за даден периметър трябва да бъде спазвана, за да е сигурно, че CCP е под контрол. 4. Установяване на система на мониторинг /контрол/ на CCP чрез наблюдение Система на контрол с оглед осигуряването, че всяка CCP е под контрол, т.е. че критичните граници се спазват. 5. Установяване на корективни действия /мерки/ Корективни действия се предприемат, когато мониторингът показва, че определена CCP е извън контрол. Тогава настъпилата ситуация трябва веднага да бъде коригирана чрез предприемане на подходящи действия. 6. Установяване на процедури за верификация /проверка/ на системата Те са с цел потвърждаване, че системата НАССР работи ефективно, както и откриване на евентуални недостатъци, на база данните от контрола на идентифицираните контролни и критични точки. 7. Въвеждане на документация Документация включва всички процедури и записи, подходящи за прилагането Принципите и предварителните стъпки за изграждане на НАССР система, описани в Кодекс Алиментариус (Codex Alimentarius) са в основата на всички останали стандарти свързани с безопасността на храните: ISO 22000 , IFS Food , IFS Logistics, IFS Broker, BRC (Global standard for food safety). HACCP - Анализ на опасностите и контрол на критичните контролни точки

Доставка и Плащане +

Плащане:

Поръчаните продукти могат да бъдат заплатени по следните начини:

1. Наложен платеж - заплаща се на куриера или в офиса на съответната куриерска фирма при получаване на поръчката. В този случай може да се заплати в брой или с карта.

2. Онлайн плащане през Борика - имаме интегрирана система с модула на Борика, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.

3. Онлайн плащане през MyPos - имаме интегрирана система с модула на MyPos, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.

4. Онлайн плащане през PayPal - имаме интегрирана система с модула на PayPal, както и защитена връзка на с сайта SSL Сертификат

Доставка със Спиди:

1. Безплатна до ОФИС на Спиди при поръчка над 30,00 лв с ДДС 

2. Безплатна до Ваш адрес с куриерска фирма Спиди при поръчка над 30,00 лв

3. При поръчка на по-малка стойност системата автоматично калкулира и визуализира стойността на доставката.

 
Доставка с Еконт:

1. Доставката до офис на фирма Еконт се заплаща 7,00 лв

2. При поръчки над 100,00 лв доставката до офис на Еконт е БЕЗПЛАТНА.


Срок за доставка:

Поръчки постъпили и потвърдени до 14:00 часа, се изпращат още на същия ден, за доставка на следващия ден или според графика на куриерската фирма.


Поръчки постъпили и потвърдени след 14:00 часа, се изпращат на следващия ден, за доставка на по-следващия ден или според графика на куриерската фирма.

 

Потвърждение на поръчка:

1. След постъпване на поръчка в нашата система, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение.

2. Всяка следваща поръчка ще се изпраща без необходимост от потвърждение за улеснение на Клиента.
3. Поръчки платени с дебитна или кредитна карта и с акуратно попълнени данни за доставка, могат да се изпращат мигновено, без необходимост от потвърждение.