Социални Мрежи
Каталог

BIOVEA Vitamin B1 (High Potency) 500 mg 50 Tabs

-25%
28,47 лв. 37,96 лв.
Спестявате: 9,49 лв.
  • Марка: Biovea
  • Кат. номер: SKU4451-7510
Изчерпана наличност
Опции за покупка
- +
добави в количката
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Сподели:

СРОК ДО 30.06.2024 Г.

 

  • Помага за превръщането на храната в енергия
  • Може да подобри настроението и паметта
  • Подпомага здравата нервна функция
  • Повишава енергийните нива

 

Какво представлява ВИТАМИН В-1 и откъде идва?

ВИТАМИН В-1, наричан още тиамин, е един от витамините от В комплекс. Тиаминът се намира както в растенията, така и в животните и играе решаваща роля в определени метаболитни реакции. Повечето храни съдържат малки количества тиамин. Големи количества могат да бъдат намерени в свинско месо и месо от органи. Други добри хранителни източници на тиамин включват пълнозърнести или обогатени зърнени храни и ориз, бобови растения, пшенични зародиши, трици, бирена мая и меласа от черна каишка.

 

Какво прави VITAMIN B-1?

ВИТАМИН В-1 помага на тялото да преобразува храната, по-специално въглехидратите в гориво (глюкоза), което се изгаря за производство на енергия. Необходим за оптимална мозъчна функция, ВИТАМИН В-1 се счита за „антистрес“ витамин поради действието му да подобрява способността на организма да се адаптира към психически и физически стресори.

 

ВИТАМИН В-1 също е предшественик на невротрансмитер, наречен ацетилхолин, участващ в комуникацията между нервите. По този начин ВИТАМИН В-1 насърчава правилната нервна система и мускулната функция.

ВИТАМИН В-1 също помага за укрепване на имунната система и може да помогне за намаляване на храносмилателните проблеми, включително лош апетит.

 

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно.

 

СРОК ДО 30.06.2024 Г.

 

  • Помага за превръщането на храната в енергия
  • Може да подобри настроението и паметта
  • Подпомага здравата нервна функция
  • Повишава енергийните нива

 

Какво представлява ВИТАМИН В-1 и откъде идва?

ВИТАМИН В-1, наричан още тиамин, е един от витамините от В комплекс. Тиаминът се намира както в растенията, така и в животните и играе решаваща роля в определени метаболитни реакции. Повечето храни съдържат малки количества тиамин. Големи количества могат да бъдат намерени в свинско месо и месо от органи. Други добри хранителни източници на тиамин включват пълнозърнести или обогатени зърнени храни и ориз, бобови растения, пшенични зародиши, трици, бирена мая и меласа от черна каишка.

 

Какво прави VITAMIN B-1?

ВИТАМИН В-1 помага на тялото да преобразува храната, по-специално въглехидратите в гориво (глюкоза), което се изгаря за производство на енергия. Необходим за оптимална мозъчна функция, ВИТАМИН В-1 се счита за „антистрес“ витамин поради действието му да подобрява способността на организма да се адаптира към психически и физически стресори.

 

ВИТАМИН В-1 също е предшественик на невротрансмитер, наречен ацетилхолин, участващ в комуникацията между нервите. По този начин ВИТАМИН В-1 насърчава правилната нервна система и мускулната функция.

ВИТАМИН В-1 също помага за укрепване на имунната система и може да помогне за намаляване на храносмилателните проблеми, включително лош апетит.

 

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно.

 

Доставка
Отзиви за нас
30 дни право на връщане
Доставка, Плащане и Минимум на Поръчка
НАССР - Сертификат
Доставка +

Условия и методи за доставка
 Доставка Безплатна Платена Такса
До офис на Спиди над 50.00 лв  под 50.00 лв 3.00 лв
До адрес над 75.00 лв  под 75.00 лв 5.00 лв

Отзиви за нас +

30 дни право на връщане +

Ние от Ви Би Интернешънъл ООД, предоставяме опция за право на връщане до 1 месец след закупуване на продукт/и. 

Условия за връщане:

1. Да не е нарушена цялостта и търговския вид на продукта / продуктите.

2. Да не е компрометирано съдържанието на продукта / продуктите. 


Всяка поръчка е придружена с касов бон, издаден от куриера, чрез пощенски паричен превод (ППП), моля запазете го в случай, че желаете смяна или връщане на продукт!

 

  

 

Доставка, Плащане и Минимум на Поръчка +

Срок на доставка:

Обичайния срок за доставка е до 3 работни дни. Повечето поръчки се доставят до 24 часа. В скучай, че данните не са пълни или при нужда от уточнение, ние се свързваме по имейл или телефонно обаждане, за да уточним и изпратим възможно най-бързо пратката.

 

Събота и неделя се тълкуват като почивен ден! Поръчки подадени в петък след 14:00 часа до понеделник до 14:00 часа ще бъдат изпратени между 1-3 работни дни.

 

Условия и методи за доставка
 Доставка Безплатна Платена Такса
До офис на Спиди над 50.00 лв  под 50.00 лв 3.00 лв
До адрес със Спиди над 75.00 лв  под 75.00 лв 5.00 лв
Доставка между 1-3 работни дни

 

Минимална стойност за поръчка:

1. Минималната стойност на поръчка е 18.00 лв с ДДС, без стойността за доставка (ако има такава).

 

Без потвърждение на поръчката:

1. В случай, че сте попълнили всички Ваши данни и данните за доставка и не сте оставили съобщение с което желаете да се свържем с Вас изрично, то Вашата поръчка ще бъде изпратена по най-бързия начин без да има нужда да се свързваме с Вас.

2. Поръчки платени с дебитна или кредитна карта и с акуратно попълнени данни за доставка, могат да се изпращат мигновено, без необходимост от потвърждение.

 

Потвърждение на поръчката:

1. След постъпване на поръчка в нашата система, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение, при нужда от допълнителни пояснения, липсващи данни или друг казус.

2. Всяка следваща поръчка ще се изпраща без необходимост от потвърждение за улеснение на Клиента, освен в случаите когато има нужда от уточнение или желание от страна на клиента да се свържем с него преди доставката.


Плащане:

Поръчаните продукти могат да бъдат заплатени по следните начини:

1. Наложен платеж - заплаща се на куриера или в офиса на съответната куриерска фирма при получаване на поръчката. В този случай може да се заплати в брой или с карта.

2. Онлайн плащане през Борика - имаме интегрирана система с модула на Борика, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.

3. Онлайн плащане през MyPos - имаме интегрирана система с модула на MyPos, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.

4. Онлайн плащане през PayPal - имаме интегрирана система с модула на PayPal, както и защитена връзка на с сайта SSL Сертификат

5. Отложено плащане чрез TBI BANK - имаме интегрирана система с модула на TBI, след като го изберете като метод за плащане, след приключване на поръчката ще може да ползвате разсрочено плащане или плащане до 30 дни без оскъпяване
6. Отложено плащане чрез NEWPAY - имаме интегрирана система с модула на NEWPAY, след като го изберете като метод за плащане, след приключване на поръчката ще може да ползвате разсрочено плащане или плащане до 30 дни без оскъпяване

НАССР - Сертификат +

HACCP - АНАЛИЗ НА ОПАСНОСТИТЕ И КОНТРОЛ НА КРИТИЧНИТЕ КОНТРОЛНИ ТОЧКИ HACCP Безопасността на храните е от изключителна важност за общественото здраве, която се осигурява с въвеждането на ефективни НАССР системи. Какво е HACCP? • HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, което в превод означава "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки". Критичните точки са точки от технологичния цикъл на храните, в които има вероятност да се появят биологични, химически и физически опасности, които да окажат негативно въздействие на храните и човешкия организъм. Критичните точки за контрол трябва да се управляват, с цел задържане нивото на опасността, нейното намаляване или елиминиране. • HACCP е научно обоснован и систематичен подход. НАССР системата има изключително превантивен характер, свързан с предотвратяване на рисковете от замърсяване на храните и намаляване вероятността от тяхната поява. • В основата на изискванията на HACCP са залегнали принципите на Codex Alimentarius. Публикациите на Codex Alimentarius, съдържащи препоръки, касаещи безопасността на храните, които са включени в законодателствата на страните членки на ЕС. Като общ документ е разработена директива 93/43/EEG на Съвета на Европа, която е базирана на указанията на Codex Alimentarius. • Успешното приложение и внедряване на НАССР система е в тясна зависимост от добре специфицирани, документирани и напълно функциониращи програми за хигиена на храната, основани на изискванията на Codex Alimentarius. • Обхватът на приложение на HACCP системите, покрива цялата хранителна верига – от първичното производство (на плодове, зеленчуци, животни и други за човешка консумация), през производство, транспортиране, съхранение, дистрибутиране, търговия, опаковане и преопаковане, сервиране, до крайната консумацията на храната от човека. Следователно HACCP системите са приложим за всички звена от хранителната верига, както и такива които произвеждат опаковки за хранителни продукти, препарати за почистване и дезинфекция за хранителни обекти, храни за животни и препарати за растителна защита. Принципи на системата НАССР HACCP се базира на седем основни принципа: 1. Анализ на опасностите Определяне на всички потенциалните опасности, свързани с отделните етапи на технологичната преработка на храните, анализ на опасностите и оценка на риска от тях, обсъждане на контролни мерки. 2. Определяне на Критичните Контролни Точки или CCP (Critical Control Point) Определяне на точките, в които вероятността от поява на опасност, оказваща влияние на човешкия организъм, изисква допълнителна намеса за предотвратяване на риска, свеждане до минимум или елиминиране на вероятността от появата на опасност. 3. Определяне на критична граница и въвеждането й Критичната граница е прагова стойност на критерий, която разделя приемливата от неприемливата стойност на дадена опасност. Определената критична граница за даден периметър трябва да бъде спазвана, за да е сигурно, че CCP е под контрол. 4. Установяване на система на мониторинг /контрол/ на CCP чрез наблюдение Система на контрол с оглед осигуряването, че всяка CCP е под контрол, т.е. че критичните граници се спазват. 5. Установяване на корективни действия /мерки/ Корективни действия се предприемат, когато мониторингът показва, че определена CCP е извън контрол. Тогава настъпилата ситуация трябва веднага да бъде коригирана чрез предприемане на подходящи действия. 6. Установяване на процедури за верификация /проверка/ на системата Те са с цел потвърждаване, че системата НАССР работи ефективно, както и откриване на евентуални недостатъци, на база данните от контрола на идентифицираните контролни и критични точки. 7. Въвеждане на документация Документация включва всички процедури и записи, подходящи за прилагането Принципите и предварителните стъпки за изграждане на НАССР система, описани в Кодекс Алиментариус (Codex Alimentarius) са в основата на всички останали стандарти свързани с безопасността на храните: ISO 22000 , IFS Food , IFS Logistics, IFS Broker, BRC (Global standard for food safety). HACCP - Анализ на опасностите и контрол на критичните контролни точки