OstroVit Micellar Casein е продукт, който ще Ви снабди с една много популярна и също толкова ефикасна протеинова форма. Това е именно мицеларният казеин. Известен е още като млечен протеин концентрат. Към него е добавена суроватъчна форма и така структурата на продукта е 80:20, което на практика е същото като съотношението на обезмасленото мляко.
OstroVit Micellar Casein ще освобождава бавно и изключително устойчиво аминокиселините на които той е богат. Сред тях са небезизвестните BCAA аминокиселини левцин, изолевцин и валин. Също така ще получите и изключително важния глутамин и не по-малко необходимия – аргинин. Всички тези аминокиселини ще се допускат до кръвообращението Ви бавно.
Това е важно за продължителното снабдяване на Вашата мускулатура с тях и техните изключителни полезни свойства. Действието на формулата на OstroVit Micellar Casein продължава минимум 7 часа след приема ѝ. Така ще постигнете възможност да поддържате Вашия мускулен растеж. От своя страна това ще доведе до повече сила, мощ и най-вече чиста мускулна маса.
OstroVit Micellar Casein ще се стреми да постигне основно последното. Изграждането на безмастна мускулатура е основен приоритет на неговата модернизирана и високотехнологична формула. Принципно за този вид протеини се говори, че са нощни, защото са предназначени за употреба преди лягане и действат цялата нощ, докато тялото Ви е в покой.
OstroVit Micellar Casein ще Ви осигури максимално най-добрият анти-катаболен ефект, от който се нуждаете. Така мускулните Ви влакна ще бъдат спасени от вредното катаболно действие, което доста често довежда до тяхното разграждане по време на интензивна тренировъчна дейност. А колкото до възстановителните сили на OstroVit 100% Micellar Casein – те са просто чудесни. Ще бъдете готови за следващата тренировка изключително бързо и така ще можете да покажете на какво сте способни.
OstroVit Micellar Casein е постепенно усвояем артикул, който е богат на протеинови фракции като: бета-лактоглобулин; алфа-лакталбумин; гликомакропептиди; имуноглобулин; волски серум албумин; лактопероксидаза и лактоферин.
Увеличава качествената мускулна маса
Предпазва мускулната тъкан от увреждане
Подобрява възстановяването на мускулите
Протеин с бавно освобождаване
Начин на приемане:
Една доза от OstroVit Micellar Casein се смесват с 250-300мл. студена вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или шейкър, разбърквайте в продължение на 30 секунди. За предпочитане е да използвате преди сън. За да промените вкуса и подсладеността на получената смес, променете количеството вода, използвано при приготвянето ѝ.
OstroVit Micellar Casein е продукт, който ще Ви снабди с една много популярна и също толкова ефикасна протеинова форма. Това е именно мицеларният казеин. Известен е още като млечен протеин концентрат. Към него е добавена суроватъчна форма и така структурата на продукта е 80:20, което на практика е същото като съотношението на обезмасленото мляко.
OstroVit Micellar Casein ще освобождава бавно и изключително устойчиво аминокиселините на които той е богат. Сред тях са небезизвестните BCAA аминокиселини левцин, изолевцин и валин. Също така ще получите и изключително важния глутамин и не по-малко необходимия – аргинин. Всички тези аминокиселини ще се допускат до кръвообращението Ви бавно.
Това е важно за продължителното снабдяване на Вашата мускулатура с тях и техните изключителни полезни свойства. Действието на формулата на OstroVit Micellar Casein продължава минимум 7 часа след приема ѝ. Така ще постигнете възможност да поддържате Вашия мускулен растеж. От своя страна това ще доведе до повече сила, мощ и най-вече чиста мускулна маса.
OstroVit Micellar Casein ще се стреми да постигне основно последното. Изграждането на безмастна мускулатура е основен приоритет на неговата модернизирана и високотехнологична формула. Принципно за този вид протеини се говори, че са нощни, защото са предназначени за употреба преди лягане и действат цялата нощ, докато тялото Ви е в покой.
OstroVit Micellar Casein ще Ви осигури максимално най-добрият анти-катаболен ефект, от който се нуждаете. Така мускулните Ви влакна ще бъдат спасени от вредното катаболно действие, което доста често довежда до тяхното разграждане по време на интензивна тренировъчна дейност. А колкото до възстановителните сили на OstroVit 100% Micellar Casein – те са просто чудесни. Ще бъдете готови за следващата тренировка изключително бързо и така ще можете да покажете на какво сте способни.
OstroVit Micellar Casein е постепенно усвояем артикул, който е богат на протеинови фракции като: бета-лактоглобулин; алфа-лакталбумин; гликомакропептиди; имуноглобулин; волски серум албумин; лактопероксидаза и лактоферин.
Увеличава качествената мускулна маса
Предпазва мускулната тъкан от увреждане
Подобрява възстановяването на мускулите
Протеин с бавно освобождаване
Начин на приемане:
Една доза от OstroVit Micellar Casein се смесват с 250-300мл. студена вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или шейкър, разбърквайте в продължение на 30 секунди. За предпочитане е да използвате преди сън. За да промените вкуса и подсладеността на получената смес, променете количеството вода, използвано при приготвянето ѝ.
Условия и методи за доставка | |||
Доставка | Безплатна | Платена | Такса |
До офис на Спиди | над 50.00 лв | под 50.00 лв | 3.00 лв |
До офис на Еконт | над 50.00 лв | под 50.00 лв | 3.00 лв |
До адрес | над 60.00 лв | под 60.00 лв | 4.00 лв |
Минимлна стойност за поръчка:
1. Минималната стойност на поръчка е 18.00 лв с ДДС, без стойността за доставка (ако има такава).
2. 18.00 лв трябва да е крайната стойност на поръчаните артикули, след приспадане на евентуални отстъпки от промокодове и ваучери. Стойността на доставката не се включва в сумата от 18.00 лв.
Плащане:
Поръчаните продукти могат да бъдат заплатени по следните начини:
1. Наложен платеж - заплаща се на куриера или в офиса на съответната куриерска фирма при получаване на поръчката. В този случай може да се заплати в брой или с карта.
2. Онлайн плащане през Борика - имаме интегрирана система с модула на Борика, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.
3. Онлайн плащане през MyPos - имаме интегрирана система с модула на MyPos, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.
4. Онлайн плащане през PayPal - имаме интегрирана система с модула на PayPal, както и защитена връзка на с сайта SSL Сертификат
Доставка със Спиди:
1. Безплатна до ОФИС на Спиди при поръчка над 50,00 лв с ДДС
2. Безплатна до Ваш адрес с куриерска фирма Спиди при поръчка над 60,00 лв
3. При поръчка на по-малка стойност системата ще начисли следните такси за доставка:
а/ До офис на Спиди 3.00 лв
б/ До адрес 4.00 лв
Доставка с Еконт:
1. Доставката до офис на фирма Еконт се заплаща 3.00 лв
2. При поръчки над 50,00 лв доставката до офис на Еконт е БЕЗПЛАТНА.
Срок за доставка:
Поръчки постъпили и потвърдени до 14:00 часа, се изпращат още на същия ден, за доставка на следващия ден или според графика на куриерската фирма.
Събота и неделя се тълкуват като почивен ден! Поръчки подадени в петък след 14:00 часа до понеделник до 14:00 часа ще бъдат изпратени в понеделник или първия работен ден.
Поръчки постъпили и потвърдени след 14:00 часа, се изпращат на следващия ден, за доставка на по-следващия ден или според графика на куриерската фирма.
Без потвърждение на поръчката:
1. В случай, че сте попълнили всички Ваши данни и данните за доставка и не сте оставили съобщение с което желаете да се свържем с Вас изрично, то Вашата поръчка ще бъде изпратена по най-бързия начин без да има нужда да се свързваме с Вас.
2. Поръчки платени с дебитна или кредитна карта и с акуратно попълнени данни за доставка, могат да се изпращат мигновено, без необходимост от потвърждение.
Потвърждение на поръчката:
1. След постъпване на поръчка в нашата система, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение, при нужда от допълнителни пояснения, липсващи данни или друг казус.
2. Всяка следваща поръчка ще се изпраща без необходимост от потвърждение за улеснение на Клиента, освен в случаите когато има нужда от уточнение или желание от страна на клиента да се свържем с него преди доставката.
HACCP - АНАЛИЗ НА ОПАСНОСТИТЕ И КОНТРОЛ НА КРИТИЧНИТЕ КОНТРОЛНИ ТОЧКИ HACCP Безопасността на храните е от изключителна важност за общественото здраве, която се осигурява с въвеждането на ефективни НАССР системи. Какво е HACCP? • HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, което в превод означава "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки". Критичните точки са точки от технологичния цикъл на храните, в които има вероятност да се появят биологични, химически и физически опасности, които да окажат негативно въздействие на храните и човешкия организъм. Критичните точки за контрол трябва да се управляват, с цел задържане нивото на опасността, нейното намаляване или елиминиране. • HACCP е научно обоснован и систематичен подход. НАССР системата има изключително превантивен характер, свързан с предотвратяване на рисковете от замърсяване на храните и намаляване вероятността от тяхната поява. • В основата на изискванията на HACCP са залегнали принципите на Codex Alimentarius. Публикациите на Codex Alimentarius, съдържащи препоръки, касаещи безопасността на храните, които са включени в законодателствата на страните членки на ЕС. Като общ документ е разработена директива 93/43/EEG на Съвета на Европа, която е базирана на указанията на Codex Alimentarius. • Успешното приложение и внедряване на НАССР система е в тясна зависимост от добре специфицирани, документирани и напълно функциониращи програми за хигиена на храната, основани на изискванията на Codex Alimentarius. • Обхватът на приложение на HACCP системите, покрива цялата хранителна верига – от първичното производство (на плодове, зеленчуци, животни и други за човешка консумация), през производство, транспортиране, съхранение, дистрибутиране, търговия, опаковане и преопаковане, сервиране, до крайната консумацията на храната от човека. Следователно HACCP системите са приложим за всички звена от хранителната верига, както и такива които произвеждат опаковки за хранителни продукти, препарати за почистване и дезинфекция за хранителни обекти, храни за животни и препарати за растителна защита. Принципи на системата НАССР HACCP се базира на седем основни принципа: 1. Анализ на опасностите Определяне на всички потенциалните опасности, свързани с отделните етапи на технологичната преработка на храните, анализ на опасностите и оценка на риска от тях, обсъждане на контролни мерки. 2. Определяне на Критичните Контролни Точки или CCP (Critical Control Point) Определяне на точките, в които вероятността от поява на опасност, оказваща влияние на човешкия организъм, изисква допълнителна намеса за предотвратяване на риска, свеждане до минимум или елиминиране на вероятността от появата на опасност. 3. Определяне на критична граница и въвеждането й Критичната граница е прагова стойност на критерий, която разделя приемливата от неприемливата стойност на дадена опасност. Определената критична граница за даден периметър трябва да бъде спазвана, за да е сигурно, че CCP е под контрол. 4. Установяване на система на мониторинг /контрол/ на CCP чрез наблюдение Система на контрол с оглед осигуряването, че всяка CCP е под контрол, т.е. че критичните граници се спазват. 5. Установяване на корективни действия /мерки/ Корективни действия се предприемат, когато мониторингът показва, че определена CCP е извън контрол. Тогава настъпилата ситуация трябва веднага да бъде коригирана чрез предприемане на подходящи действия. 6. Установяване на процедури за верификация /проверка/ на системата Те са с цел потвърждаване, че системата НАССР работи ефективно, както и откриване на евентуални недостатъци, на база данните от контрола на идентифицираните контролни и критични точки. 7. Въвеждане на документация Документация включва всички процедури и записи, подходящи за прилагането Принципите и предварителните стъпки за изграждане на НАССР система, описани в Кодекс Алиментариус (Codex Alimentarius) са в основата на всички останали стандарти свързани с безопасността на храните: ISO 22000 , IFS Food , IFS Logistics, IFS Broker, BRC (Global standard for food safety). HACCP - Анализ на опасностите и контрол на критичните контролни точки
Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях: