Социални Мрежи
Каталог

OstroVit Omega 3 1000 mg

7,95 лв.
  • Марка: OstroVit
  • Кат. номер: SKU30922
В наличност
Опции за покупка
- +
добави в количката
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Сподели:

Рибеното масло във формулата на OstroVit Omega 3 е източник на жизненоважните EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина), които са от решаващо значение за правилното функциониране на тялото. EPA е една от трите омега – 3 мастни киселини, с незаменими качества и благотворно действие върху здравето.

Тази мастна киселина контролира функциите на централната нервна система и мозъка, а също така защитава миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. Във вашата кръв, мастната киселина EPA се свързва с вредните триглицериди и ги елиминира. По този начин подобрява кръвообръщението на цялото тяло.

Другата мастна киселина – DHA (докозахексаенова киселина), също е от ключово значение за здравето. Тя съставя приблизително 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Ето защо, тази мастна киселина взема активно участие в умственото развитие и поддържането на нормалните умствени дейности.

Може би едно от най – важните свойства на OstroVit Omega 3, е неговата способност да съдейства за поддържане на здравословни нива на холестерола в кръвта. Освен това, OstroVit Omega 3 понижава нивото на триглицеридите. Това го прави ефективно средство за профилактика на атеросклерозата и сърдечните заболявания.

OstroVit Omega 3 оказва благотворно влияние върху костната плътност. Приема на OstroVit Omega 3 осигурява на тялото мастни киселини, които заздравяват костите и предпазват от фрактури, в резултат на претоварване. Ако искате да подобрите здравето си и да се предпазите от различни болести, рибеното масло е нещо, която трябва да добавите към хранителния си режим.

Намалява кръвното налягане
Понижава нивата на холестерола
Заздравява ставите
Облекчава възпалителните процеси
Регулира хормоналния баланс
Поддържане функциите на нервната система
Редуцира наднорменото тегло

Начин на приемане:
Приемайте OstroVit Omega 3 по една доза, 1-2 пъти дневно с храната.

Рибеното масло във формулата на OstroVit Omega 3 е източник на жизненоважните EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина), които са от решаващо значение за правилното функциониране на тялото. EPA е една от трите омега – 3 мастни киселини, с незаменими качества и благотворно действие върху здравето.

Тази мастна киселина контролира функциите на централната нервна система и мозъка, а също така защитава миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. Във вашата кръв, мастната киселина EPA се свързва с вредните триглицериди и ги елиминира. По този начин подобрява кръвообръщението на цялото тяло.

Другата мастна киселина – DHA (докозахексаенова киселина), също е от ключово значение за здравето. Тя съставя приблизително 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Ето защо, тази мастна киселина взема активно участие в умственото развитие и поддържането на нормалните умствени дейности.

Може би едно от най – важните свойства на OstroVit Omega 3, е неговата способност да съдейства за поддържане на здравословни нива на холестерола в кръвта. Освен това, OstroVit Omega 3 понижава нивото на триглицеридите. Това го прави ефективно средство за профилактика на атеросклерозата и сърдечните заболявания.

OstroVit Omega 3 оказва благотворно влияние върху костната плътност. Приема на OstroVit Omega 3 осигурява на тялото мастни киселини, които заздравяват костите и предпазват от фрактури, в резултат на претоварване. Ако искате да подобрите здравето си и да се предпазите от различни болести, рибеното масло е нещо, която трябва да добавите към хранителния си режим.

Намалява кръвното налягане
Понижава нивата на холестерола
Заздравява ставите
Облекчава възпалителните процеси
Регулира хормоналния баланс
Поддържане функциите на нервната система
Редуцира наднорменото тегло

Начин на приемане:
Приемайте OstroVit Omega 3 по една доза, 1-2 пъти дневно с храната.

Доставка
Отзиви за нас
Доставка, Плащане и Минимум на Поръчка
НАССР - Сертификат
Доставка +

Условия и методи за доставка
 Доставка Безплатна Платена Такса
До офис на Спиди над 50.00 лв  под 50.00 лв 3.00 лв
До офис на Еконт над 50.00 лв  под 50.00 лв 3.00 лв
До адрес над 60.00 лв  под 60.00 лв 4.00 лв

Отзиви за нас +

Доставка, Плащане и Минимум на Поръчка +

Минимлна стойност за поръчка:

1. Минималната стойност на поръчка е 18.00 лв с ДДС, без стойността за доставка (ако има такава).

2. 18.00 лв трябва да е крайната стойност на поръчаните артикули, след приспадане на евентуални отстъпки от промокодове и ваучери.  Стойността на доставката не се включва в сумата от 18.00 лв.


Плащане:

Поръчаните продукти могат да бъдат заплатени по следните начини:

1. Наложен платеж - заплаща се на куриера или в офиса на съответната куриерска фирма при получаване на поръчката. В този случай може да се заплати в брой или с карта.

2. Онлайн плащане през Борика - имаме интегрирана система с модула на Борика, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.

3. Онлайн плащане през MyPos - имаме интегрирана система с модула на MyPos, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.

4. Онлайн плащане през PayPal - имаме интегрирана система с модула на PayPal, както и защитена връзка на с сайта SSL Сертификат

Доставка със Спиди:

1. Безплатна до ОФИС на Спиди при поръчка над 50,00 лв с ДДС 

2. Безплатна до Ваш адрес с куриерска фирма Спиди при поръчка над 60,00 лв

3. При поръчка на по-малка стойност системата ще начисли следните такси за доставка:

а/ До офис на Спиди 3.00 лв

б/ До адрес 4.00 лв 

 
Доставка с Еконт:

1. Доставката до офис на фирма Еконт се заплаща 3.00 лв

2. При поръчки над 50,00 лв доставката до офис на Еконт е БЕЗПЛАТНА.


Срок за доставка:

Поръчки постъпили и потвърдени до 14:00 часа, се изпращат още на същия ден, за доставка на следващия ден или според графика на куриерската фирма.

Събота и неделя се тълкуват като почивен ден! Поръчки подадени в петък след 14:00 часа до понеделник до 14:00 часа ще бъдат изпратени в понеделник или първия работен ден.


Поръчки постъпили и потвърдени след 14:00 часа, се изпращат на следващия ден, за доставка на по-следващия ден или според графика на куриерската фирма.

 

Без потвърждение на поръчката:

1. В случай, че сте попълнили всички Ваши данни и данните за доставка и не сте оставили съобщение с което желаете да се свържем с Вас изрично, то Вашата поръчка ще бъде изпратена по най-бързия начин без да има нужда да се свързваме с Вас.

2. Поръчки платени с дебитна или кредитна карта и с акуратно попълнени данни за доставка, могат да се изпращат мигновено, без необходимост от потвърждение.

Потвърждение на поръчката:

1. След постъпване на поръчка в нашата система, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение, при нужда от допълнителни пояснения, липсващи данни или друг казус.

2. Всяка следваща поръчка ще се изпраща без необходимост от потвърждение за улеснение на Клиента, освен в случаите когато има нужда от уточнение или желание от страна на клиента да се свържем с него преди доставката.

НАССР - Сертификат +

HACCP - АНАЛИЗ НА ОПАСНОСТИТЕ И КОНТРОЛ НА КРИТИЧНИТЕ КОНТРОЛНИ ТОЧКИ HACCP Безопасността на храните е от изключителна важност за общественото здраве, която се осигурява с въвеждането на ефективни НАССР системи. Какво е HACCP? • HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, което в превод означава "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки". Критичните точки са точки от технологичния цикъл на храните, в които има вероятност да се появят биологични, химически и физически опасности, които да окажат негативно въздействие на храните и човешкия организъм. Критичните точки за контрол трябва да се управляват, с цел задържане нивото на опасността, нейното намаляване или елиминиране. • HACCP е научно обоснован и систематичен подход. НАССР системата има изключително превантивен характер, свързан с предотвратяване на рисковете от замърсяване на храните и намаляване вероятността от тяхната поява. • В основата на изискванията на HACCP са залегнали принципите на Codex Alimentarius. Публикациите на Codex Alimentarius, съдържащи препоръки, касаещи безопасността на храните, които са включени в законодателствата на страните членки на ЕС. Като общ документ е разработена директива 93/43/EEG на Съвета на Европа, която е базирана на указанията на Codex Alimentarius. • Успешното приложение и внедряване на НАССР система е в тясна зависимост от добре специфицирани, документирани и напълно функциониращи програми за хигиена на храната, основани на изискванията на Codex Alimentarius. • Обхватът на приложение на HACCP системите, покрива цялата хранителна верига – от първичното производство (на плодове, зеленчуци, животни и други за човешка консумация), през производство, транспортиране, съхранение, дистрибутиране, търговия, опаковане и преопаковане, сервиране, до крайната консумацията на храната от човека. Следователно HACCP системите са приложим за всички звена от хранителната верига, както и такива които произвеждат опаковки за хранителни продукти, препарати за почистване и дезинфекция за хранителни обекти, храни за животни и препарати за растителна защита. Принципи на системата НАССР HACCP се базира на седем основни принципа: 1. Анализ на опасностите Определяне на всички потенциалните опасности, свързани с отделните етапи на технологичната преработка на храните, анализ на опасностите и оценка на риска от тях, обсъждане на контролни мерки. 2. Определяне на Критичните Контролни Точки или CCP (Critical Control Point) Определяне на точките, в които вероятността от поява на опасност, оказваща влияние на човешкия организъм, изисква допълнителна намеса за предотвратяване на риска, свеждане до минимум или елиминиране на вероятността от появата на опасност. 3. Определяне на критична граница и въвеждането й Критичната граница е прагова стойност на критерий, която разделя приемливата от неприемливата стойност на дадена опасност. Определената критична граница за даден периметър трябва да бъде спазвана, за да е сигурно, че CCP е под контрол. 4. Установяване на система на мониторинг /контрол/ на CCP чрез наблюдение Система на контрол с оглед осигуряването, че всяка CCP е под контрол, т.е. че критичните граници се спазват. 5. Установяване на корективни действия /мерки/ Корективни действия се предприемат, когато мониторингът показва, че определена CCP е извън контрол. Тогава настъпилата ситуация трябва веднага да бъде коригирана чрез предприемане на подходящи действия. 6. Установяване на процедури за верификация /проверка/ на системата Те са с цел потвърждаване, че системата НАССР работи ефективно, както и откриване на евентуални недостатъци, на база данните от контрола на идентифицираните контролни и критични точки. 7. Въвеждане на документация Документация включва всички процедури и записи, подходящи за прилагането Принципите и предварителните стъпки за изграждане на НАССР система, описани в Кодекс Алиментариус (Codex Alimentarius) са в основата на всички останали стандарти свързани с безопасността на храните: ISO 22000 , IFS Food , IFS Logistics, IFS Broker, BRC (Global standard for food safety). HACCP - Анализ на опасностите и контрол на критичните контролни точки