Социални Мрежи
Каталог

Ползите от органична моринга на Nutravita

28 октомври 2021
Ползите от органична моринга на Nutravita

Moringa oleifera (известна още като бутово дърво, дърво от хрян или масло от Бен) е растение, произхождащо от Индия. Листата, цветовете, семената и корените се използват в народната медицина от векове.
Моринга е естествено пълна с витамини и минерали и е силно биодостъпна, което означава, че телата ни могат да абсорбират естествените хранителни вещества на Moringa по-лесно, отколкото приемат на синтетични добавки. Листата (от които е направена нашата добавка) съдържат повече витамин С от портокалите и 15 пъти повече калий от бананите!

 

Всъщност листата на Моринга са:

25% растителен протеин
24% фибри
Естествено богат източник на желязо, витамин К и Е
Високо съдържание на витамин А, калций и антиоксиданти

 

Някои проучвания показват, че приемат на Moringa може да доведе до умерено намаляване на кръвната захар и холестерола. Може също да има антиоксидантни и противовъзпалителни ползи. Тъй като Moringa е с толкова естествено високо съдържание на хранителни вещества, тя трябва да бъде полезна за хора, в чиито диети липсват основни хранителни вещества.


Защо не опитате да смесите нашата органична моринга с храна или смутита за насищане с хранителни вещества? Към продукта.

Сподели: